klantenbeoordelingen C-T-B

Klantenbeoordelingen

Wij als Construct Totaal Bouw doen alles aan uw huis om het als uw droomhuis te laten lijken. Wij willen die service aan u bieden. Graag willen wij als vakmannen weten wat goed ging en wat beter kan.

Klanten over ons

Informatie op de website8,2
Kwaliteit / nauwkeurigheid van de offertes9,6
Beoordeling geleverde werk9,2
Gemiddelde beoordeling9,0

Hoe tevreden bent u over uw nieuwe sauna of douche? deel het met ons. Heeft u toevallig de tijd om een beoordeling voor ons achter te laten zodat wij weten wat we goed deden en waar wij op kunnen verbeteren.

Beoordeel C-T-B


Klanten over ons

Sauna aangelegd

Een sauna leek ons geweldig om te hebben. Die hebben wij aan laten leggen door C-T-B en dit is ons prima bevallen. Wij genieten vol van onze sauna.
Frederique BoumaWemmelBeoordeling: 8,7

Wastafel

Na een lompe actie van mijzelf heb ik de wastafel weten af te breken. Nu een nieuwe laten aanleggen door C-T-B. Prima wastafel.
Sjoerd de BoerTernatBeoordeling: 8,2

Douche vervangen

Wij wilden graag een regendouche hebben in ons huis. Dit hadden wij op vakantie ook en waren er zo tevreden mee. Nu hebben we zelf één en wil niet meer zonder. Bedankt dat dit zo snel kon.
Saskia JongsmaTervurenBeoordeling: 8,3

Nieuwe kozijnen

Onze ramen waren toe aan vernieuwing dus bij dezen hebben wij de kozijnzetters van C-T-B ingezet. Super blij met de nieuwe ramen en vandaar deze goede review! Bedankt!
Peter de JongOverijseBeoordeling: 8,5

Nieuwe kozijnen

Onze ramen waren toe aan vernieuwing dus bij dezen hebben wij de kozijnzetters van C-T-B ingezet. Super blij met de nieuwe ramen en vandaar deze goede review! Bedankt!
Peter de JongGooikBeoordeling: 8,5

Goed werk

De kinderen worden groot en daarbij hebben wij een grotere sanitair laten plaatsen. Mooi op maat en voldoet aan onze wensen. Hierbij wil ik C-T-B bedanken voor het geweldige werk dat zij geleverd hebben en hebben geluisterd naar onze behoeftes.
Janneke van der KooiMenenBeoordeling: 8,9

Bad geplaatst

Na de verhuizing waren we erg tevreden met ons huis. Naar mate van tijd miste ik toch iets in mijn huis en dat was mijn bad. Via de website van C-T-B zijn we ontzettend snel geholpen en zijn wij tevreden met de plaatsing van onze badkuip.
Marrit van BergkampLichterveldeBeoordeling: 9,6

Kiepraam

Voor de veiligheid van onze kinderen wilden wij kiepramen hebben. Waarbij weinig ruimte er tussen zit en dat de kinderen er niet doorheen kunnen vallen. Erg tevreden en mooi afgesteld zoals wij dat wilden.
Patrick ZeemKortrijkBeoordeling:7,7

Aanleg badkamermeubilair

Ons prachtige badkamermeubilair aan laten leggen door deze vakmannen. Het staat pietje precies recht en stevig. Ben erg blij met de uitkomst. Hier kunnen we mee vooruit!
Anouk BoeremaKapellenBeoordeling: 8,7

Top douche

Super blij met de nieuwe douche die wij hebben laten aanleggen. Het is een inloopdouche en het is echt super gemakkelijk. Deze mannen konden mij precies vertellen wat de voordelen ervan waren en hebben mij tot een koopbesluit gebracht. Zeer tevreden!
Karina BoonstraRavelsBeoordeling: 8,5

Kozijn

Een aantal kozijnen laten vervangen. Ziet er uit zoals ik het wou. Super blij met hoe snel ik een factuur opgestuurd kreeg en zo snel actie hebben ondernomen. Zeker een aanrader!
Jelle PostroKasterleeBeoordeling: 8,0

Bad werd te klein voor de kids

Wij hebben besloten om een nieuw bad te laten plaatsen. Dit was geen enkel probleem en de mannen konden vrij vlug aan de slag. Zeer tevreden met hoe de mannen dit hebben aangelegd. Ook mochten wij altijd bellen wanneer er wat was.
Bauke WijmaZonnebekeBeoordeling: 8,2

Cabine installatie

Douchecabine laten installeren. Werkt zoals het hoort te werken. Niks op aan te merken. Goede service met goede vakmannen.
Gauke van der BoomWervikBeoordeling: 8,9

Top nieuwe badkamer

Compleet nieuwe badkamer laten aanleggen. Nieuwe tegels, nieuwe douche, bad toegevoegd. Uiterst tevreden met wat de uitkomst is. Zou graag een foto erbij willen plaatsen zo trots ben ik op de nieuwe badkamer. Dit was sneller ondernomen dan ooit verwacht.
Titia BonemeijerZaventemBeoordeling: 8,9

Nieuwe vloer

Wij wilden wat nieuws op de grond hebben te liggen in de badkamer. Super blij met de tegels die wij nu hebben liggen. Perfect op maat en past bij onze stijl. Wij zijn normaal heel kieskeurig en vinden altijd puntjes wat ons niet bevalt maar dit is precies hoe wij het wouden hebben. Top werk geleverd!
Bouwe PauperAarschotBeoordeling: 8,5

Sauna

We hebben een sauna laten plaatsen voor de kinderen, die vonden dat ook zo fijn. De kinderen zijn er dol blij mee en genieten er vaak van. Jullie hebben jullie werk goed geleverd en zijn daar dankbaar voor. Mooi dat het zo kon.
Sander PosthumusBrusselBeoordeling: 8,0

Dubbele wastafel

We liepen elkaar altijd in de weg in de ochtend. Hierbij hebben we besloten om een dubbele wastafel te nemen. Het bevalt ons heel goed en kunnen we mooi tegelijk ons klaarmaken zonder enig gedoe. Jullie hebben je goed aan alles gehouden en daarbij deze dank.
Josien GoereeGentBeoordeling: 8,7

Nieuwe lampen

De lamp was geknapt in mijn badkamer, hierbij heb ik besloten om nieuwe verlichting te laten plaatsen. Zeer blij met de uitkomst van mijn nieuwe verlichting. Ziet er weer heel modern uit. Verlichting raad ik bij dit bedrijf zeker aan.
Harmen MepschenMechelenBeoordeling: 8,3

Oeps

Gat in de badkamervloer weten op te lopen. Snel de vloertegels laten vervangen door C-T-B en zeer tevreden hoe snel en mooi het erbij ligt. Echte vakmannen met passie voor hun werk. Ze dedn het met een lach op hun gezicht.
Bob MaanZwijndrechtBeoordeling: 8,1

Top

Je neemt contact met ze op en voordat je het weet heb je jouw factuur al binnen. Al snel worden er afspraken gemaakt en gaan de mannen aan de slag. Dit heeft mijn aandacht wel getrokken vandaar deze goede review. Als elk bedrijf zo was…
Renco VeenstraGenkBeoordeling: 8,5

Vervanging pvc kozijn

Mijn kozijnen waren echt toe aan vervanging. Factuurtje aangevraagd en in een mum van tijd reactie gekregen met daarbij de betreffende kosten. Dit klopte aardig en konden snel aan de slag. Geen enkele problemen gehad en tevreden met mijn kozijnen.
Yannick KechEssenBeoordeling: 8,5

Vakwerk

Tijd voor een nieuwe douche! De vakmannen van Construct Totaal Bouw hebben hiervoor gezorgd. Prachtige douche hebben wij nu en zijn er zeker tevreden mee. Mooi grote douchekop. Kan er nu wel uren onderstaan. Helaas ook niet de bedoeling..
Maritte KooiLierBeoordeling: 8,0