Badkamer ontwerpen

Badkamer ontwerpen

Wilt u graag een nieuwe badkamer? Heeft u genoeg van uw oude wastafel en oude douche? Laat dan een nieuwe badkamer ontwerpen, helemaal naar uw smaak. Wij helpen u met het ontwerp. Wij gaan met u om tafel zitten om uw wensen te bespreken en te kijken naar de mogelijkheden voor het ontwerp. Wij ontwerpen uw nieuwe badkamer, met nieuwe wastafel en douche, volledig gebaseerd op uw wensen. Zo krijgt u de badkamer die altijd al wilde hebben en kunt u hier eindeloos van genieten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend diverse offertes aan via het formulier.

Start de gratis offerteaanvraag!

Keuze van de badkamermeubels

Tegenwoordig is er heel veel keuze op het gebied van badkamermeubels. Zo zitten er altijd badkamermeubels tussen die aan uw smaak voldoen. Badkamermeubels kunnen duur uitvallen. Soms moeten badkamermeubels op maat gemaakt worden, wat vaak resulteert in een stijging van prijs. Daarom is het verstandig om goed na te denken tijdens het ontwerpen over welke meubels u wilt en wat u hier aan wilt uitgeven. Wij kunnen u helpen met het zoeken naar geschikte badkamermeubels. Zo geven wij u advies over welke badkamermeubels geschikt zijn voor het nieuwe ontwerp en welke misschien niet. Daarnaast willen wij u graag opties geven tijdens het ontwerpen en renoveren waar u zelf misschien niet aan had gedacht. Op deze manier werken wij samen met u aan het perfecte ontwerp.Inspiratie opdoen

Om een goed beeld te krijgen van wat u wilt, kunt u op zoek gaan naar inspiratie. Zo is het altijd leuk om een sanitair winkel binnen te lopen en te kijken wat zij allemaal aanbieden en wat voor verschillende soorten sanitair zij hebben. Hier kunt u misschien inspiratie opdoen voor uw eigen ontwerp. Ook kunt u op internet zoeken naar voorbeelden van verschillende badkamers. Daarnaast zijn er ook altijd magazines te vinden waar u inspiratie uit kunt halen. Wij helpen u met het zoeken naar voorbeelden zodat u inspiratie op kunt doen en zeker weet dat u de juiste keuzes maakt voor uw ontwerp.

Badkamer inrichten

Als u voldoende informatie heeft verzameld, is het tijd voor het inrichten van het ontwerp. Ook bij deze stap helpen wij u. U geeft aan wat u wilt op dit gebied en wij geven hier de juiste invulling aan bij het ontwerpen. Zo kan het zijn dat u wensen heeft die misschien niet helemaal haalbaar zijn met het inrichten. Misschien heeft u juist ideeën over het inrichten van de badkamer waarvan u denkt dat dit niet mogelijk is, maar waar wij met een goede oplossing komen tijdens het ontwerpen om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te voldoen.

Badkamertegels kiezen

Een belangrijk aspect van de badkamer, zijn de tegels. Badkamertegels moeten voldoen aan bepaalde eisen, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat mensen niet uitglijden. Over het algemeen voldoen de badkamertegels die in een bouwmarkt zo aangeprezen worden aan deze eisen. Wij kunnen u helpen met het uitzoeken van de badkamertegels. Zo weet u zeker dat de badkamertegels van uw keuze aan de eisen voldoen. Het is natuurlijk ook belangrijk dat de badkamertegels naar uw smaak zijn. De tegels geven het ontwerp vaak een bepaalde uitstraling, die natuurlijk moet voldoen aan wat u wilt.

Landelijke of moderne badkamer?

Elke badkamer voldoet vaak aan een bepaalde stijl. De meest populaire stijlen zijn een landelijke en een moderne stijl. U hoeft niet per se te kiezen, u kunt namelijk ook de keuze maken om deze twee stijlen te combineren. Bij landelijke badkamers werken wij met veel natuurmaterialen, zoals hout en natuursteen. Moderne badkamers is meestal strak, waarbij gewerkt wordt met de kleuren wit en grijs of crème en bruin. Als u advies wilt over de verschillende stijlen op het gebied van badkamers, neem dan contact met onze professionals op.

CTB is specialist in het renoveren en plaatsen van badkamers.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een badkamerrenovatie of het ontwerpen van een nieuwe badkamer. Wij staan tot uw dienst!


Goedkoop sanitair bij een outlet

Het is erg populair om spullen te kopen via een outlet. Zo bestaan er ook verschillende outlet winkels speciaal voor sanitair waar u naartoe kunt gaan om goedkoop sanitair in te slaan. Daarnaast kunt u ook op zoek gaan bij gewone outlet winkels, hier staan soms ook spullen tussen u kunt gebruiken voor uw ontwerp. Op deze manier kunt u een hoop geld besparen.

Gratis offertes vergelijken!

Een badkamer ontwerpen en plaatsen kunt u zelf doen. U weet wat u graag terug ziet in uw ontwerp en als u verstand heeft van ontwerpen en bouwen kunt u dit dus zelf ontwerpen en plaatsen. Verstandig is echter wel om het uit te besteden. Zo weet u zeker dat het goed komt met het ontwerp en de uiteindelijke bouw. Wij helpen u graag met het ontwerpen van de badkamer en het plaatsen hiervan. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Badkamer ontwerpen prijzen