pvc ramen

PVC ramen

Wilt u de verouderde ramen in uw woning laten vervangen door PVC? Dat is een verstandige keuze. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden voor ramen van PVC, de voordelen en het plaatsen door een raamspecialist uit [var1]. Daarnaast vertellen we u meer over de gemiddelde prijzen.

Wilt u besparen op de kosten voor uw nieuwe ramen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan. Dit doet u eenvoudig met één druk op de knop via het offerteformulier. U ontvangt spoedig meerdere prijsoffertes van specialisten uit de regio. Vergelijk op basis van prijs, aanbod en voorwaarden en kies de beste raamspecialist!

De voordelen van onze werkwijze:

  • U bespaart tot wel 30% op de kosten.
  • Er is altijd een specialist bij u in de buurt.
  • U profiteert van de vakkennis en de ervaring van de specialisten.

Voordelen van PVC

Er zijn vele voordelen van PVC ramen ten opzichte van andere materialen. Ten eerste heeft PVC een ontzettend goede isolatiewaarde. Dit betekent dat uw woning goed geïsoleerd wordt en u bespaart op uw energierekening. Ten tweede heeft kunststof weinig tot geen onderhoud nodig. Om ze te reinigen is vaak een nat doekje al voldoende. Ook is PVC goedkoop materiaal, wat ervoor zorgt dat kunststof ramen verkrijgbaar zijn tegen lage prijzen. Op het gebied van kunststof raamprofielen zijn verschillende merken verkrijgbaar, wat u dus veel keus geeft. Een professional vertelt u graag meer over de mogelijk. De voordelen:

  • U hoeft maar weinig onderhoud te plegen.
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en stijlen.
  • Duurzaam en lange levensduur.
  • Goede isolerende eigenschappen.
kunststof raamprofielen

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Wij zijn een netwerk van specialisten op het gebied van ramen. De aangesloten bedrijven bieden u niet alleen een goede service, maar ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Door offertes te vergelijken weet u zeker dat u nooit teveel betaald voor de klus. U krijgt een uitstekende service, de ramen worden perfect geplaatst en afgewerkt en u bespaard op de kosten. Ramen van kunststof gaan jarenlang mee en hebben zeer goede isolerende eigenschappen. Door de goede prijs-kwaliteitsverhouding betaalt u nooit teveel voor uw ramen, maar profiteert u wel van de excellente kwaliteit. Vul het offerteformulier in voor gratis en vrijblijvende offertes.

isolatie kunststof raam

Goede isolatie

Een goede isolatie is belangrijk voor het verwarmen van uw woning. Slechte isolerende eigenschappen zorgen voor veel warmteverlies en een hogere energierekening. Daarnaast heeft u meer last van condens aan de binnenzijde van het glas, tocht en meer geluidsoverlast. Door de isolatie te verbeteren zorgt u voor een verbetering van de akoestiek en heeft u geen last meer van warmteverlies. PVC ramen hebben een uitstekende isolatiewaarde. De isolatiewaarde wordt aangegeven met de U-waarde. Van kunststof ligt deze tussen de 1,0 en de 0,7. Hoe lager de waarde, hoe beter de isolatiewaarde. Naast de isolatie van de profielen, moet u ook rekening houden met de beglazing. Kies voor een optimale isolatie met hoogrendementsglas.

Wilt u uw oude houten raamkozijnen vervangen door kunststof?

Schakel een specialist in! Vergelijk offertes en bespaar op de kosten!

Offertes aanvragen

Onderhoudsarm

Eén van de grootste voordelen van PVC is dat het onderhoudsarm is. In tegenstelling tot hout hoeft u het bijvoorbeeld niet te schuren of te verven. Het enige wat u regelmatig moet doen, minstens 1 keer per jaar, is het reinigen van de ramen. Verwijder vuil en andere aanslag eenvoudig met een zachte doek en een sopje. Gebruik geen schurende middelen, deze laten vaak krasjes achter op het materiaal. Controleer daarnaast de rubbers van het raam en het raambeslag. Het voordeel van PVC raamkozijnen is dat vuil en vocht niet in het materiaal trekken, hierdoor is een kunststofkozijn onderhoudsarm.

Verschillende kleuren

Soms horen de raamspecialisten uit ons netwerk dat men denkt dat kunststof in weinig kleuren beschikbaar is, maar dit is zeker niet het geval. Er is een uitgebreid gamma aan kleuren en stijlen voor kunststof ramen. Het is niet alleen mogelijk om te kiezen voor effen kleuren, zoals modern antraciet of strak wit, maar u heeft ook nog de keuze uit structuurfolies. Kies bijvoorbeeld voor een structuurfolie met een houtlook. PVC ramen met een houtlook zijn niet te onderscheiden van echt hout. Zo heeft u de voordelen van kunststof, maar de warme en authentieke uitstraling van hout.

subsidie pvc ramen

Merken

Er zijn meerdere merken die ramen produceren en leveren. Eén van de bekendste merken is Belisol. Belisol levert vele soorten ramen van hoogwaardige kwaliteit. De ramen van Belisol hebben een goede isolatie en innovatieve oplossingen zoals een ‘steel look’ voor raamkozijnen die lijken op staal of aluminium. Andere merken van kunststof ramen zijn Profel, Reynaers en Creon. Of ga voor raamkozijnen van Deceuninck of Winsol. Met een bekend merk bent u verzekerd van een hoge kwaliteit, veilig ramen en veel gebruiksgemak. De specialist helpt u graag bij de keuze voor het merk en geeft u deskundig advies.

kunststof raam

Subsidies

De overheid keert elk jaar een renovatiepremie uit aan mensen die hun woning willen renoveren. Op deze manier zorgt de overheid ervoor dat mensen de kans krijgen om de kwaliteit van hun huis aanzienlijk te verbeteren. Daarnaast zorgt dit ervoor dat woningen in veel betere staat zijn en beter geïsoleerd worden, wat weer zorgt voor energiebesparing. Samen met u kijken wij naar welke subsidies u kunt krijgen voor het plaatsen van kunststof raamprofielen. Zo bespaart u niet alleen een hoop geld door een goede isolatie, maar ook door subsidies. Op de website van de Vlaamse Regering leest u meer over de mogelijkheden en de voorwaarden voor subsidie.

Benieuwd naar de prijzen van PVC ramen?

Vraag gratis offertes aan en bespaar tot wel 30% op de kosten!

Offertes aanvragen

Prijzen

De prijzen voor kunststof raamprofielen zijn afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste factoren die de kostprijs bepalen zijn de grootte van het raam, de beglazing en het type raam. Een vast raam is bijvoorbeeld goedkoper dan een draai-kiepraam, maar deze biedt u wel meer mogelijkheden wat betreft ventilatie. Houd rekening met een gemiddelde prijs tussen de €200,- en de €400,- per vierkante meter. Dit is inclusief het leveren van het raam, het plaatsen, btw en isolatieglas. De kostprijs wordt ook beïnvloed door eventuele extra opties zoals extra veilig raambeslag en ventilatieroosters. Vraag gratis en vrijblijvende prijsoffertes aan om te besparen op de kosten!

Prijzentabel: PVC ramen

Soort raam Oppervlakte Gemiddelde prijs *
PVC raam 1 m² €200,- tot €400,-

*Let op: deze prijs is inclusief levering, plaatsing, btw en isolatieglas. Het gaat om een gemiddelde prijs, de kosten verschillen per glaszetter.

Offertes aanvragen

Wilt u uw oude ramen vervangen door kunststof profielen? Profiteer ook van de voordelen van een PVC raam en schakel een raamspecialist in voor het vervangen en monteren van de ramen. Met een vakman bent u verzekerd van een perfecte plaatsing en hoogwaardige kwaliteit. Neem direct contact op via het offerteformulier. U ontvangt prijsoffertes, maximaal 5, met scherpe prijzen van specialisten bij u uit de regio. Deze prijsoffertes zijn geheel gratis en vrijblijvend. Vergelijk de aanbiedingen op basis van kostprijs, aanbod en voorwaarden en kies eenvoudig de beste specialist voor het kopen van uw goedkope raamkozijnen.

offerte pvc ramen