ikea badkamer installeren

Ikea badkamer installeren

Wanneer u een Ikea badkamer hebt gekocht dan kunt u deze zelf installeren. Als u twee linkerhanden hebt dan is het wellicht een beter idee om dit aan iemand anders over te laten. Dankzij de montageservice van Ikea is het mogelijk om de installatie door hen te laten doen. Wist u echter dat u op de kostprijs kunt besparen door het monteren aan een klusjesman over te laten? Wij zijn een netwerk van klusjesmannen in heel Vlaanderen. Via het offerteformulier vraagt u kosteloos en vrijblijvend offertes aan. Na het vergelijken van de offertes kunt u altijd de vakman met de beste voorwaarden en de laagste kostprijs kiezen.

Dure montageservice van Ikea

Ikea is bij vele mensen favoriet vanwege het grote aanbod en de vaak lage prijzen. Het is ideaal wanneer u een groot deel van uw huisraad bij één winkel koopt. Dankzij de montageservice zetten zij het ook nog eens in elkaar. Maar is dit wel zo’n goed idee? U hebt er vast niet bij stilgestaan dat de montageservice veel duurder is dan het inhuren van een klusjesman. De montageservice heeft een starttarief van €50,-. Hierbij komt nog 20% van de aankoopprijs van de goederen. Wanneer u €1.500,- aan spullen hebt gekocht dan betaalt u voor de montageservice dus €350,-. Dit zorgt ervoor dat de kostprijs aanzienlijk omhoog gaat.


Installatie van A tot Z

De installatie van Ikea is beperkt. Bij het monteren en installeren worden de kraan en sifon op de bestaande waterleiding en afvoer aangesloten. Het is niet mogelijk om eventuele aanpassingen te doen. Als u het installeren aan ons overlaat dan helpen we u bij het aanpassen van uw badkamer van A tot Z. Past uw badkamermeubel niet op de waterleidingen of afvoer? Een aanpassing doen aan uw aansluitingen is voor ons geen probleem. Wilt u direct andere dingen in uw badkamer aanpassen? Ook dit is bij ons geen probleem. Wij kunnen bijvoorbeeld uw wand of vloer opnieuw betegelen als u dit wenst. Neem gerust contact met ons op met vragen over de mogelijkheden.

Ikea wastafel plaatsen

Een wastafel is onmisbaar in elke badkamer. Heeft u een wastafel bij Ikea gekocht? Het is geen eenvoudige klus om deze te plaatsen en te installeren. De wastafel moet namelijk op de juiste manier worden aangesloten op de afvoer en waterleidingen. In sommige gevallen is het aanpassen van aansluitingen zelfs nodig. Het is daarom verstandig om uw Ikea wastafel door een vakman te laten plaatsen. Wij helpen u graag bij het installeren van de wastafel en accessoires zoals de kraan en een spiegel. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u binnen een mum van tijd uw nieuwe wastafel gebruiken.
ikea badkamer installatie

Ikea badkamermeubel monteren

Een badkamermeubel maakt een badkamer helemaal af. Ikea heeft een ruime keuze uit badkamermeubelen voor leuke prijzen. Om extra kosten te besparen is het mogelijk om het badkamermeubel zelf in elkaar te zetten. Het is echter belangrijk dat een badkamermeubel op de juiste manier wordt gemonteerd zodat u er jaren van zult genieten. Een zwevend meubel moet bijvoorbeeld goed vast zitten en het is zonde wanneer uw meubel scheef hangt. Als u het badkamermeubel van Ikea door een klusjesman laat monteren bespaart u zichzelf een hoop stress. Heeft u tevens een kolomkast gekocht? Geen probleem, wij monteren alle meubels in uw badkamer snel en vakkundig.

Ikea douche plaatsen

Ook het plaatsen van een douche is niet eenvoudig. Hierbij moet u tevens rekening houden met de aansluitingen op de leidingen. De installatie van een douche moet op de juiste manier worden gedaan om lekkages en andere ongemakken te voorkomen. Het is mogelijk om dit zelf te proberen maar voor het beste resultaat kan de installatie beter uitbesteedt worden. Ikea zal u vast en zeker aanbieden om de douche en alle accessoires te plaatsen. Het is vanwege de dure montageservice echter een stuk voordeliger als u ons dit laat doen. Onze vakmannen helpen u graag bij de installatie van uw douche en alle accessoires.

Ikea badkamerverlichting installeren

Naast het monteren en plaatsen van meubels kunnen onze vakmannen helpen bij het installeren van badkamerverlichting. Het installeren van verlichting is een vervelend en soms zelfs gevaarlijk klusje, vooral wanneer dit in de badkamer moet gebeuren. Omdat de badkamer een vochtige ruimte is moet de installatie van badkamerverlichting extra nauwkeurig worden gedaan. Ook wilt u natuurlijk dat de afwerking mooi wordt gedaan. Het is daarom het beste om de installatie door een professional te laten doen. Onze ervaren vakman installeert uw badkamerverlichting vakkundig, veilig en snel. Voordat u het weet kunt u ook in de vroege ochtend of avonduren genieten van uw badkamer.

CTB is specialist in het renoveren en installeren van badkamers.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een badkamerrenovatie of -installatie. Wij staan tot uw dienst met onze montageservice!

Besparen door te vergelijken

U begrijpt dat het verstandig is om de installatie van alle onderdelen in uw badkamer aan een van onze professionals over te laten. Op deze manier wordt het installeren en monteren vakkundig gedaan. Tegelijkertijd bespaart u op de hoge montagekosten van Ikea. Wij zijn een netwerk van bouwbedrijven in heel Vlaanderen, er zit altijd een vakman bij u in de buurt. Via het offerteformulier vraagt u kosteloos en geheel vrijblijvend offertes aan. Na het vergelijken van de offertes kunt u altijd de vakman met de beste voorwaarden en de laagste kostprijs kiezen. Wij helpen u graag bij uw montage of installatie!

montageservice ikea badkamer