badkamer en ramen leads

Klanten werven met badkamer en ramen leads

Nieuwe klanten werven is steeds lastiger. Dat wist u waarschijnlijk al. Het aantal bouwbedrijven wordt steeds hoger waardoor de concurrentie hoog ligt. Een potentiële klant heeft ruime keuze en kan zo uw expertise en ervaringen mislopen, wat jammer is. Optioneel is het kopen van advertenties in Google. Daar staat tegenover dat het vaak een flinke investering is. Bovendien is uw rendement (aantal nieuwe klanten) onzeker. Bij ons is het mogelijk om offerte- of contactaanvragen te kopen zonder grote investeringen. Wij sturen de aanvragen door en u heeft direct contact met de potentiële klant. Zo eenvoudig is het!

Wat zijn leads?

Een lead? Wat is dat? Wij leggen het graag aan u uit. Leads zijn ‘’sporen’’ die leiden naar een nieuwe, potentiële klant, zoals een offerte- of contactaanvraag. Stel een offerte op, haal de klant binnen en voer de opdracht uit. Deze werkwijze werkt goed doordat wij meedenken met de klant en streven naar hoge kwaliteit. Op deze manier is het verhogen van uw omzet een stuk gemakkelijker. U doet uw werk en wij zorgen voor een potentiële klant. Wij sturen duizenden leads per maand door naar verschillende bedrijven!

Het kopen van badkamer en ramen leads

Deze methode van nieuwe klanten werven brengt geen risico met zich mee. Bij ons betaalt u alleen per lead en u stelt uw eigen pakket samen. Een optie is het kopen van leads op exclusieve basis, dan ontvangt alleen u de offerteaanvragen. Of gaat u er mee akkoord als de aanvraag, ter vergelijking, ook naar meerdere bedrijven wordt verstuurd? In overleg is veel mogelijk. Wij sturen altijd een badkamer of ramen lead uit uw regio. Dankzij onze tekstschrijvers en websitebeheerders blijven de websites zo goed mogelijk scoren.

"*" indicates required fields

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*


Badkamer & ramen leads? Efficiënt nieuwe klanten werven!

Badkamer en ramen leads inkopen: het is een succesvolle methode om nieuwe klanten te werven en uw omzet te verhogen.

badkamer lead

Kwaliteitscontrole

Wij nemen ons voor om een zo hoog mogelijke kwaliteit te waarborgen. Daarom sturen wij leads nooit direct door. Ons servicecenter controleert elke badkamer of ramen lead op kwaliteit en filtert ze. Bijkomend voordeel is dat u zelf bepaalt welke soort leads u wilt kopen. Kiest u er bijvoorbeeld voor om alleen badkamer leads te kopen of wilt u dit combineren met een ramen lead? De keuze ligt bij u. Wij helpen u graag.

ramen lead

Geen hoge instapkosten!

Wij zorgen voor de acquisitie en u betaalt bij een badkamer of ramen lead alleen de vaste prijs per aanvraag. De branche, methode en eisen beïnvloeden de prijs. Wilt u meer omzet genereren? Neem dan contact met ons op. Hoge instapkosten? Dat kennen wij niet. Met de vaste prijs per lead kunt u eenvoudig uw rendement berekenen. Bent u toch niet tevreden over de kwaliteit van een bepaalde badkamer of ramen lead? Dan kunt u de lead eenvoudig reclameren. Wij garanderen een snelle en efficiënte afhandeling.

Meer informatie?

Is het werven van nieuwe klanten lastig? Begin met het inkopen van badkamer en ramen leads! Vraag vrijblijvend meer informatie aan over het kopen van badkamer en ramen leads. Vul het contactformulier in en wij bellen u zo snel mogelijk. Wilt u deze methode van nieuwe klanten werven eerst proberen? Het is mogelijk om een proefperiode te draaien zodat u kunt bepalen of deze werkwijze bij u past. U betaalt per lead dus er zit geen risico aan verbonden. Geen badkamer of ramen lead ontvangen? Dan ook geen kosten.

Voordelen van onze werkwijze

  • Geen risico (pay per lead)
  • Kwaliteitscontrole
  • Eigen regio & type lead bepalen

nieuwe klanten werven