Sanitair

Sanitair

Kan uw badkamer wel een opknapbeurt gebruiken? Kies dan voor nieuw sanitair. Door een nieuw badkamermeubel lijken badkamers weer zo goed als nieuw en gaan ze weer jaren mee. Onze sanitair expert helpt u graag bij het uitzoeken en installeren van een nieuw badkamermeubel. Uiteraard kijken wij naar uw wensen en uw stijl, zodat u geniet van nieuwe wastafels, tegels of een ander badkamermeubel die precies bij uw wensen passen en jarenlang mee gaan. Wilt u meer informatie of advies over nieuw sanitair? Of wilt u een badkamermeubel laten plaatsen? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u vrijblijvend diverse offertes ontvangt.

Welke stijl past bij u?

Er zijn verschillende stijlen als het gaat om badkamers en sanitair. Zo kunt u denken aan een moderne, landelijke of wellness badkamer. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een combinatie van de stijlen, zodat het compleet op uw wensen aansluit. Bij moderne badkamers worden vaak strakke elementen toegevoegd en zijn de kleuren veelal zwart en wit. Bij landelijke badkamers moet u denken aan wat natuurlijker materiaal voor bijvoorbeeld een badkamermeubel, zoals natuursteen en hout. Daarnaast worden veelal warme tinten gebruikt. Wellness badkamers hebben veel weg van een spa, alleen dan thuis. Met bijvoorbeeld een stoomdouche en een bubbelbad kunt u zich hier altijd even terugtrekken.


Wastafels

Tegenwoordig is er veel meer keuze als het gaat om een badkamermeubel zoals wastafels dan alleen de standaard witte wastafels die iedereen kent. U kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en maten. Dubbele wastafels worden steeds populairder. Voor iedere stijl zijn mooie wastafels te vinden. Als u van een landelijke stijl houdt, kunt u kiezen voor bijvoorbeeld wastafels van natuursteen. Of voor moderne badkamers kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een strakke, witte, lange wastafel met meerdere kranen. Er is van alles mogelijk. Onze sanitair expert geeft u graag meer informatie over de verschillende soorten wastafels en helpt u met het ontwerpen van een badkamer.

Inloopdouche of douchebak?

Als u op zoek bent naar een nieuwe douche, heeft u ook verschillende keuzes. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een douchebak of juist een inloopdouche. Een inloopdouche past vaak in een mooie, strakke en moderne badkamer. Een douchebak kan ook mooi staan en is ook praktisch, het water blijft immers alleen in de douche en douchebak. Een inloopdouche wordt vaak zo gemaakt dat het water goed wegloopt en niet de hele badkamer onder het water zit. Uiteindelijk komt het dus vooral aan op uw smaak en wensen. Onze sanitair expert kan u meer vertellen over zowel een inloopdouche als een douche met douchebak.

Wel of geen badmeubel?

Doordat veel badkamers niet grote afmetingen hebben, is het soms lastig om ruimte te vinden voor badkamerkasten of om een badkamermeubel goed te plaatsen. Door te kiezen voor een badmeubel waarbij een wastafel bovenop badkamerkasten geplaatst is, kunt u veel ruimte besparen. Daarnaast kunt u ook kiezen, wanneer u een bad wilt, voor een badmeubel waarbij de douche zich boven het bad bevindt. Hierdoor heeft u een bad en douche in één badmeubel. Er zijn vele mogelijkheden om toch het gewenste sanitair kwijt te kunnen in uw badkamer. Een sanitair expert helpt u met het ontwerpen en inrichten van uw badkamer en bij badkamerrenovatie.

Kranen en tegels

Belangrijke zaken welke vaak het uiterlijk van een badkamer kunnen beïnvloeden zijn kranen en tegels. Kranen zijn tegenwoordig in vele varianten verkrijgbaar en dus ook compleet aan te passen aan uw wensen. Tegels voor badkamers zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Belangrijk aan tegels voor badkamers is dat deze goed tegen water en vocht kunnen. Onze sanitair expert helpt u bij de keuze voor kranen en tegels en helpt u verder met de ideeën die u hebt over het sanitair. Daarnaast helpen wij u bij het ontwerpen van uw badkamermeubel, inclusief kranen en eventuele tegels.

CTB is expert op het gebied van sanitair en badkamers.

Wij helpen u graag met het ontwerpen en inrichten van badkamers en het plaatsen van sanitair en een badkamermeubel. Wij staan tot uw dienst!


Wij richten uw badkamer graag in!

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamermeubel, zoals bijvoorbeeld een inloopdouche of wilt u nieuw sanitair laten plaatsen? Of bent u op zoek naar een expert die u helpt met uw ideeën over badkamers en bij het ontwerpen en inrichten van uw badkamer? Dan helpen wij u graag. Wij helpen bij het ontwerpen van uw badkamermeubel en het plaatsen van sanitair. Door onze expertise op het gebied van badkamers kunnen wij u goed informeren en advies geven over sanitair. Neem daarom nu contact met ons op via het contactformulier en ontvang een vrijblijvende offerte.

Badkamermeubel