Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie

Kan uw badkamer wel een opknapbeurt gebruiken? Of bent u gewoon toe aan wat nieuws? Laat dan een badkamerrenovatie uitvoeren door onze vakmannen. Wij geven u advies en luisteren naar uw wensen. U weet zelf uit ervaring met uw huidige badkamer wat u anders wilt, bijvoorbeeld nieuwe badkamertegels of juist een complete renovatie. Badkamerspecialisten renoveren uw badkamer voor u met de beste service en tegen de laagste prijs. Vraag daarom nu gratis offertes aan via het offerteformulier.

Start de gratis offerteaanvraag!

Bespaar op de kosten door gratis offertes te vergelijken. Door het offerteformulier in te vullen ontvangt u een aantal aanbiedingen van badkamerspecialisten uit de regio. Vergelijk en kies eenvoudig de beste badkamerspecialist uit voor het renoveren van uw badkamer.

Heeft u al een ontwerp?

Als u uw badkamer wilt renoveren, is het verstandig om deze van tevoren te ontwerpen of te laten ontwerpen. De beste keuze is om het ontwerpen door een specialist te laten doen, zodat alles goed opgemeten wordt en u niet achteraf met verkeerde metingen staat. Dit scheelt u een hoop werk en geregel tijdens de renovatie. Wij kunnen u helpen met het ontwerpen. Op deze manier hoeft u niet verschillende partijen in te schakelen voor de badkamerrenovatie. Wij helpen u met het ontwerp op basis van uw wensen en vervolgens voeren wij de badkamerrenovatie uit.Verschillende stijlen

Voor een badkamer zijn er natuurlijk ontzettend veel verschillende stijlen. Daarom is er ook altijd een stijl die bij u past. U kunt bijvoorbeeld een keuze maken uit de volgende stijlen voor een renovatie:

  • Moderne stijl
  • Landelijke stijl
  • Wellness

U hoeft niet per se een keuze te maken voor uw badkamerrenovatie. U kunt de verschillende stijlen ook combineren. Zo zijn er altijd opties die helemaal aansluiten bij uw wensen. Onder de noemer ‘modern’ alleen al kunnen veel variaties geschoven worden. Deze zijn vaak strak met de kleuren wit en grijs of crème en bruin. Bij een landelijke badkamer wordt vaak met natuurproducten gewerkt zoals hout of natuursteen. Een wellness badkamer zit vol met luxe apparaten, zoals een stoomdouche en een sunshower. Daarnaast kunnen badkamertegels een bepaalde stijl accentueren.

Douche renovatie

Hoeft u niet een badkamerrenovatie maar wilt u uw douche wel renoveren? Ook deze renovatie voeren wij graag voor u uit. Misschien heeft u momenteel een combinatie van een bad en douche en wilt u dit renoveren naar alleen een douche. Dit regelen wij voor u. U legt uw wensen aan ons uit en wij gaan aan de slag met de renovatie. Tegenwoordig zijn glazen wanden voor een douche populair. Als dit één van uw wensen is, gaan wij hier meteen mee aan de slag en renoveren wij voor u uw douche.
Badkamerrenovatie prijzen

Toilet vervangen

Is uw toilet aan vervanging toe? Dan sturen wij een vakman naar u toe die aan de slag gaat met het vervangen of renoveren van uw toilet. Een toilet beneden of boven, of misschien één in de badkamer. Alle soorten en maten kunnen wij voor u vervangen of renoveren. U geeft door wat uw wensen zijn met betrekking tot een nieuw toilet, zodat wij deze voor u kunnen plaatsen. Zo is er de keuze uit een zwevend toilet of een toilet die verbonden is met de grond. Uw toilet kan ook de nieuwste snufjes bevatten, zoals een toiletbril die niet dichtklapt maar gecontroleerd dicht valt.

Opnieuw betegelen

Naast een complete badkamerrenovatie of het renoveren van een douche kunnen wij ook voor u uw badkamer opnieuw betegelen. Heeft u oude, bruine tegels hangen en liggen en bent u wel toe aan wat nieuws? Dan sturen wij graag onze vakmannen naar u toe voor advies en het opnieuw betegelen van uw badkamer. Als u graag wat nieuws ziet hoeft u niet meteen te denken aan een complete badkamerrenovatie, maar kan het opnieuw betegelen van de badkamer al voldoende zijn. Daarnaast betegelen wij ook andere ruimtes, zoals bijvoorbeeld een toilet.

Prijzen

De prijzen van een badkamerrenovatie kunnen flink uiteen lopen. Als u kiest voor bijvoorbeeld het renoveren tot een landelijke badkamer bent u vaak goedkoper uit dan bij de renovatie tot een wellness badkamer. Daarnaast ligt het ook aan uw keuzes tijdens het ontwerpen en de renovatie op het gebied van onderdelen, zoals wastafels, kranen en de douchekop. Dit kunt u allemaal zo duur maken als u zelf wilt. De badkamerrenovatie en het ontwerpen voeren wij voor u uit tegen de laagst mogelijke prijs. Vraag daarom nu vrijblijvend een offerte aan, zodat u dit met eigen ogen kan zien en wij voor u uw badkamer kunnen renoveren.

CTB is specialist in het renoveren en plaatsen van badkamers.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een badkamerrenovatie of het ontwerpen van een nieuwe badkamer. Wij staan tot uw dienst!


Gratis offertes vergelijken

Bent u op zoek naar een vakman die voor u de badkamerrenovatie kan ontwerpen en uitvoeren? Of vindt u dat uw douche of wc wel aan een renovatie toe is? Neem dan nu contact met ons op! Wij sturen een vakman bij u in de buurt naar u toe om te renoveren en dit allemaal tegen de laagste prijs. Vraag daarom nu een vrijblijvende offerte aan voor een renovatie via onze website.

Badkamerrenovatie offerte