Over ons

Wie zijn wij? Wij leggen het graag uit! Wij vormen een netwerk van erkende bouwbedrijven. Door de jaren heen hebben we allerlei specialisten verzameld, werkzaam in Vlaanderen. Bij het selecteren van deze aangesloten bedrijven hebben wij zeer zorgvuldig gekeken naar de beste prijs en kwaliteit. Doe een offerteaanvraag en ontvang op korte termijn gratis en vrijblijvend meerdere offertes (maximaal 5). Maak de beste deal door de offertes te vergelijken op prijs en aanbod.

Uw voordeel

  • Specialisten uit uw regio vergelijken
  • Gratis en vrijblijvend
  • Snel & eenvoudig geld besparen
bouwbedrijven
badkamer offerte
ramen offerte

CTB, uw netwerk van aannemers en bouwbedrijven.

De specialist voor pleisterwerken, schilderwerken, badkamers en ramen tegen aantrekkelijke prijzen.

badkamer

De beste partner voor zowel bouwen als verbouwen

Wij zijn uw partner in aanbouw, verbouw en nieuwbouw. Ons netwerk heeft specialisten met vele jaren ervaring. Denk bijvoorbeeld aan een renovatie van uw badkamer. Pak een aantal onderdelen aan zoals het vervangen van uw sanitair of kies voor een gehele badkamerrenovatie. Daarnaast hebben wij experts die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van ramen. Wilt u uw woning schilderen of voorzien van nieuw pleisterwerk? De specialisten uit ons netwerk helpen u met alle plezier. Kies zelf de vakman die het beste bij uw klus past.

ramen

Wij bieden vakmanschap

Wilt u graag een erkend bouwbedrijf inhuren? Wij helpen u graag verder. Door middel van ons netwerk vindt u de expert die bij uw klus past. Wij geven de garantie dat u zo goed mogelijk geholpen wordt. De afgelopen jaren hebben we met ons netwerk al vele projecten succesvol afgerond. Wilt u de werkzaamheden gelijk laten uitvoeren? Of wilt u eerst de prijzen vergelijken? Beide opties zijn mogelijk. Vul het offerteformulier in en ontvang vrijblijvend meerdere offertes (het maximum is 5).

De beste prijs-kwaliteitsverhouding

Is het kiezen van een bouwbedrijf lastig? Wij kunnen ons dat goed voorstellen. Het aanbod is momenteel zo hoog dat het moeilijk is om onderscheid te maken. Wij bieden een initiatief waardoor het makkelijker is om uw keuze te maken. Begin met offertes vergelijken en vind eenvoudig de expert die bij uw opdracht past. Vul uw gegevens en opdrachtomschrijving in en wij helpen u graag verder. Vervolgens krijgt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes toegestuurd. Zo eenvoudig is het.

De offertes zijn binnen! En nu?

U heeft de offertes gekregen en u wilt gaan vergelijken. Waar moet u op letten? Het is altijd belangrijk om de tarieven en omschrijvingen goed door te lezen. Let hierbij op de totaalprijs, materialen en het arbeidsloon. Het kan voorkomen dat u zelf nog zaken moet regelen. Heeft u nog opmerkingen over de offerte(s) of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact op met het desbetreffende bouwbedrijf. Vergelijk de offertes op prijs, aanbod en de voorwaarden en maak de beste deal!

0
Deelnemende bedrijven
0
Behandelde aanvragen
0
Jaar ervaring
‘’Ik had al het nieuwe sanitair voor mijn badkamer al gekocht. Nu had ik alleen nog een goed bouwbedrijf nodig. Na het ontvangen van 5 offertes kon ik snel mijn keuze maken. Binnen één week kon het bouwbedrijf al bij mij aan de slag. Wat een topservice!’’
P, de Groot
‘’Mijn vrouw en ik wouden al jaren een bijkeuken laten bouwen. We hadden het offerteformulier ingevuld en al snel 3 offertes ontvangen. We hebben gekozen voor een bouwbedrijf met de beste prijs. De vakmannen waren erg aardig en hadden het werk snel klaar.’’
H, Kooi

Wilt u zich als specialist aanmelden bij ons netwerk?

Kijk dan voor meer informatie op de bedrijven aanmelden pagina.