Sanitair vervangen

Sanitair vervangen

In plaats van een complete nieuwe badkamer, kunt u ook kiezen voor het vervangen van uw sanitair. Zo kan een nieuwe badkamermeubel en een inloopdouche uw badkamer al een behoorlijk stuk opknappen. Daarnaast scheelt het behoorlijk in de kosten. Een nieuwe badkamer kan aardig in de kosten oplopen, terwijl u bij het vervangen van sanitair alleen de kosten betaalt voor bijvoorbeeld een nieuwe badkamermeubel of douche en eventueel voor het plaatsen hiervan. Heeft u geen verstand van leidingen en het vervangen van sanitair? Schakel dan een vakman in, die zorgt er voor dat u snel van uw nieuwe inloopdouche kunt genieten.

Ligbad vervangen voor douche

Als u in het bezit bent van een ligbad, en deze graag wilt vervangen voor een douche, bijvoorbeeld een inloopdouche, dan helpt onze expert op het gebied van sanitair u graag. Uiteraard kunt u zelf aan de slag met het installeren van de douche in plaats van het ligbad. Wel is het verstandig om verstand te hebben van de waterleiding. In het geval u niet erg handig bent met leidingen en sanitair, is het verstandiger om een professional in te schakelen. Hij zorgt ervoor dat uw ligbad verwijderd wordt en een inloopdouche of een andere douche geplaatst wordt. Wilt u een inloopdouche of bent u op zoek naar een andere optie voor uw ligbad? Vraag dan vrijblijvend diverse offertes aan bij bedrijven uit ons netwerk.


Nieuwe leidingen

Misschien is uw sanitair in de badkamer allemaal nog in orde, maar is er een probleem met de leidingen. Dan laat u nieuwe leidingen plaatsen. Als u verstand heeft van een waterleiding, kunt u zelf aan de slag met het plaatsen van de leidingen. Heeft u dit niet, of laat u het liever over aan een vakman, dan helpen wij u verder. Niet alleen zorgen wij voor het installeren van leidingen, maar ook voor het vervangen van sanitair en het plaatsen en installeren van uw badkamermeubel. Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte, een professional zorgt voor het aanleggen van leidingen tegen lage prijzen.

Wastafel vervangen

Al het sanitair in een badkamer kan vervangen worden, zo ook een wastafel. Als de wastafel in uw badkamer aan vervanging toe is, of misschien vindt u het tijd voor wat nieuws, dan helpt onze expert u hier graag bij. U kunt kiezen voor een enkele of dubbele wastafel, of juist een langere wastafel met één kraan of juist meerdere. Er is veel keuze als u kiest voor een nieuwe wastafel, niet alleen als het gaat om modellen, maar ook op het gebied van materiaal en kleuren. Is uw wastafel aan vervanging toe en bent u op zoek naar een specialist die voor u een nieuwe plaatst? Wij helpen u graag verder.

Toilet vervangen

Bent u niet meer tevreden over uw huidige toilet, of is deze gewoon aan vervanging toe? Ook een toilet kan vervangen worden door een expert op het gebied van sanitair. Tegenwoordig zijn er vele opties voor sanitair zoals een toilet, ook voor in de badkamer. Een expert vertelt u over de diverse mogelijkheden voor een nieuw toilet en zorgt voor het plaatsen hiervan in uw badkamer. Doordat u het toilet in uw badkamer laat plaatsen door een vakman, weet u zeker dat dit goed gebeurt. Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van sanitair die voor u een toilet kan plaatsen? Neem dan contact op.

Nieuwe kranen in de badkamer

Niet alleen een badkamermeubel kunt u vervangen, maar u heeft ook de keuze uit bijvoorbeeld een nieuwe kraan. Een mengkraan is tegenwoordig de meest gebruikte kraan. Een mengkraan is een kraan waar zowel warm als koud water uitkomt. Hierdoor is een mengkraan ideaal voor in de badkamer. Met een grote wastafel kunt u er voor kiezen om meerdere kranen te laten plaatsen. Wilt u meer weten over sanitair in de badkamer en bent u op zoek naar een expert die voor u een mengkraan of een badkamermeubel kan plaatsen? Dan helpen wij u graag verder. Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte.

CTB is specialist in het vervangen van sanitair in de badkamer.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het vervangen van uw sanitair zoals een ligbad, douche of wastafel. Wij staan tot uw dienst!


Zelf doen of een expert inschakelen?

Als uw sanitair in de badkamer nodig vervangen moet worden, kunt u ervoor kiezen om zelf bijvoorbeeld een nieuwe badkamermeubel te plaatsen. Als u handig bent met leidingen dan kunt u proberen om zelf uw ligbad of douche te vervangen. Heeft u hier weinig verstand van, schakel dan een expert in. Hij zorgt voor het vervangen van uw wastafel en inloopdouche en weet alles van een waterleiding en zorgt ervoor dat de waterleiding goed ligt voor het nieuwe sanitair. Schakelt u het liefst een specialist in voor het vervangen van het sanitair in uw badkamer of het plaatsen van een mengkraan? Dan helpen wij u verder.

Sanitair badkamer